Kwik-Bit
automatisering

Boulevard 1945 nr 216
7511 AG Enschede

tel: 0546 57 29 29


info@kwik-bit.nl
U heeft er voor gekozen onze internet-site te bezoeken, een keuze die het begin kan zijn van een succesvolle samenwerking tussen u en Kwik-Bit automatisering.

Rela voor Windows...
Het door Kwik-Bit automatisering ontwikkelde relatiebeheerprogramma is een uitstekend hulpmiddel om het contact met uw relatie te onderhouden en verder uit te bouwen. Het ondersteunt u in de dagelijkse verwerking van uw administratieve werkzaamheden.

ModeManager voor Windows...
Het door Kwik-Bit automatisering ontwikkelde modemanager programma ondersteunt de detaillist om bestellingen/inkopen/verkopen/voorraad op een correcte wijze te beheren.

AVG-Antivirus...
Kwik-Bit automatisering is distributeur van AVG-Antivirusproducten van Grisoft. Dit betekend dat wij u kunnen ondersteunen in de strijd tegen de virussen.

Maatwerk...
Mochten uw wensen niet op dit moment in een standaard software pakket zijn opgenomen, dan is Kwik-Bit automatisering uw juiste partner voor het schrijven van maatwerk. Wij hebben dit o.a. gedaan bij : Ziekenhuizen, Attractieparken, Banken, Detailhandel, Fiscaaljuristen, Accountants, Advocaten, Bouw, enz. enz..